Wetenswaardigheden en tips!

De zomer is nog even in ons land en in onze buurlanden. Veel WATER drinken is  zeer aan te raden. Zeker nu we ook nog eens met veel verzuring te maken hebben, lekker wijntje, lekker gebakje met koffie op terrasje, bbq, piza, feestje hier en feestje daar want het is nog even ZOMER.

Daarom is KANGENWATER bij uitstek het gezondste water.

Hoe je het ook draait of keert, na veel research zijn we tot de conclusie gekomen dat er geen enkel water kan tippen aan de eigenschappen van het KANGENWATER.

Het is niet alleen ALKALISCH maar zoveel MEER.

TIP: DRINK 2 TOT 2,5 LITER KANGENWATER PER DAG (ook als het niet meer zo warm is)

Waarom KANGENWATER:

  • De sterke negatieve waarde van de ORP betekent dat KANGENWATER fungeert als een agent om oxidatie te stoppen. Het verouderingsproces in het lichaam is in wezen een oxidatieproces en KANGENWATER heeft een krachtige werking, door het ORP, het verouderingsproces te vertragen.
  • Het consumeren van KANGENWATER helpt niet alleen de pH in het lichaam in evenwicht te houden, maar het kan een persoon helpen bij een gezonde en langere levensduur!
  • Maar er is nog meer….KANGENWATER heeft bijzondere eigenschapen ;  ‘SUPER HYDRATATIE OP CELLULAIR NIVEAU’. Het water wordt aangeduid als ‘GEHERSTRUCTUREERD’, dit door de moleculen aan elkaar te combineren in kleinere groepen dan normaal – meestal in ongeveer zes watermoleculen per groep. De kleine groepen van moleculen maken dat het water makkelijker door celmembranen wordt opgenomen, zodat het efficient zijn belangrijke ‘taken’ kan uitvoeren binnen het lichaam.
  • Het betekent ook dat het water makkelijker door de cellen wordt gehydrateerd, voedingsstoffen worden beter en sneller opgenomen en gifstoffen worden sneller uit het lichaam gespoeld.
  • KANGENWATER  is bovendien geladen met ANTIOXIDANTEN die vrije radicalen in het lichaam neutraliseren. De ANTIOXIDANT EIGENSCHAP van KANGENWATER is sterker dan die van groene thee – en KANGENWATER is ook rijk aan MINERALEN !
  • Mensen die in het bezit zijn van een KANGENAPPARAAT hebben een onbeperkt aanbod van ANTIOXIDANTRIJKE, MINERAALRIJKE, SUPER HYDRATERENDE ALKALINE KANGENWATER uit de kraan op hun aanrecht.
  • Het apparaat maakt bovendien meerdere soorten water : een water met pH 2,5 wat alle bacterieen dood op direct huidcontact, dus ideaal om bv. je vlees-aanrecht-wonden-toiletten te ontsmetten, schimmels en eczeem te bestrijden, in je handtas mee te nemen met warm weer om tussendoor je handen te ontsmetten als je het in een handige spray meeneemt.
  • Daarnaast maakt het ook een water met pH waarde 11,5 waarmee je vetten kunt oplossen , nu vooral handig om onze groenten en fruit te wassen en alle pesticiden te verwijderen, de BBQ schoon te maken, onze grilplaten te reinigen, glazen vetvrij te maken , maar vooral als we een glaasje te veel alcohol op hebben een kater te voorkomen, het hydrateerd namelijk onze hersenen binnen 8 seconden.

Met een vriendelijke groet, Esther van Nieuwenhoven


   ESTHER VAN NIEUWENHOVEN               

                  Health Awareness
Dit bericht werd geplaatst in Actueel. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie